Logo da.boatexistence.com

Hvad er temaet for Helen på 86th Street?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er temaet for Helen på 86th Street?
Hvad er temaet for Helen på 86th Street?

Video: Hvad er temaet for Helen på 86th Street?

Video: Hvad er temaet for Helen på 86th Street?
Video: Van Halen - Jump (Official Music Video) 2024, Kan
Anonim

TEMA: Temaet for Helen On 86th Street er: " Du får ikke altid, hvad du beder om." Dette kan identificeres som temaet ved, at Vita ønsker to ting: At spille som Helen, som hun får, og at hendes far kommer til hendes optræden, hvilket ikke sker.

Hvad er hentydningerne i Helen på 86th Street?

Helen på Eighty-Sixth Street har mange hentydninger, for det meste dem, der henviser til poesi og græsk mytologi Vitas kat hedder Marlowe, og henviser til den engelske dramatiker Christopher Marlowe. Vitas mor citerer også Marlowe. Da Vita prøver rollen som Helen af Troy, Mr.

Hvad er den interne konflikt i Helen på 86th Street?

Hovedkonflikten i denne historie er Vitas indre konflikt om, hvordan hun ikke kan give slip på sin far. Samtidig er der et skolestykke i gang, og det handler om Helen af Troja og den trojanske krig (græsk folkesagn).

Hvem er hovedpersonen i Helen on Eighty-Sixth Street?

I novellen, Helen on Eighty-Sixth Street, lærer hovedpersonen, Vita, en vigtig lektie om, hvad det vil sige at opleve og acceptere tab i sit liv. Historien er sat midt i den kontekst, at Vita, hvis far forlod, da hun var yngre, vil have hovedrollen i sin skoles produktion af Helen of Troy.

Hvad er rammerne for Helen på 86th Street?

Indstilling: 6. klasse, 86h street, Apartments. Kig på konflikten: Vita og Helen vil begge have rollen som Helen i stykket, men Vita bliver hængende i den trojanske hest.

Anbefalede: