Logo da.boatexistence.com

Kan en fagot spille pizzicato?

Indholdsfortegnelse:

Kan en fagot spille pizzicato?
Kan en fagot spille pizzicato?

Video: Kan en fagot spille pizzicato?

Video: Kan en fagot spille pizzicato?
Video: Чикагская мафия (боевик) Полный фильм | С русскими субтитрами 2024, Kan
Anonim

Fagotten er et transponerende instrument. En fagottist kan blive bedt om at spille pizzicato Nævn et træblæseinstrument, der kunne spille denne musik med samme tonehøjde. Pizzicato er en spilleteknik, når man bukker strengeinstrumenter, i stedet for at bruge en bue, plukker noder med fingrene.

Hvilke instrumenter kan spilles pizzicato?

Instrumenter såsom violin, bratsch, cello og kontrabas spilles norm alt med bue, men hvis komponisten ønsker, at spilleren skal plukke i stedet for bue, vises ordet " pizzicato" eller bare "pizz" er skrevet i musikken.

Hvilket instrument kan spille fagot-delen?

Fremstil en interessant kombination. fløjten spiller ofte en eller to oktaver over fagotten, men de to instrumenter kan også spille unisont i fløjtens lave register. I træblæsergruppen spiller oboen ofte en oktav over fagotten.

Hvorfor er fagot så dyrt?

Fagottræ skal typisk lagres i 12-18 år, og der betales afgifter på det hvert år. Det er en faktor i materialerne. Men de kræver også en eksceptionel mængde arbejde for at klare sig. Den slags arbejdskraft er ikke billig.

Instruerer pizzicato spilleren om at spille med deres bue?

Pizzicato og Arco

Ofte skrevet som "pizz". på musikken er det teknisk set ikke et bøjeligt udtryk. Den instruerer spilleren til at plukke, i stedet for at bukke, sedlen(s). Vi medtager det her, fordi enhver sektion af musik, der er angivet som "pizz", vil blive efterfulgt af et andet bøjeudtryk: arco.

Anbefalede: