Logo da.boatexistence.com

Hvad er det almindelige navn på distichlis spicata?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er det almindelige navn på distichlis spicata?
Hvad er det almindelige navn på distichlis spicata?

Video: Hvad er det almindelige navn på distichlis spicata?

Video: Hvad er det almindelige navn på distichlis spicata?
Video: Identification of Common Grasses || Scientific name and Family #grass #plantidentification #plants 2024, Juli
Anonim

Distichlis spicata er en græsart kendt under flere almindelige navne, herunder strands altgræs, s altgræs i indlandet og ørkens altgræs. Dette græs er hjemmehørende i Amerika, hvor det er udbredt.

Hvor kan jeg købe Distichlis spicata?

Distichlis spicata trives langs kyster og på s altflader og forstyrret jord, såvel som skov-, skov-, bjerg- og ørkenkrathabitater. Den kan danne tætte monotypiske bevoksninger, og den vokser ofte i klonale kolonier.

Er Distichlis spicata en halofyt?

S altgræs er en flerårig halofyt. Underarten, Distichlis spicata spicata (L) Greene, er en californisk indfødt, der tolererer den alkaliske jord i marsksletterne og s altpanderne i kysts altmarsk.

Hvad bruges s altgræs til?

Etnobotanisk: Det er rapporteret, at indfødte amerikanere indsamlede de s alte, der var ekstruderet fra bladene på denne plante, og brugte dem til at smage mad. S altgræs bruges også i moderne lægemidler til behandling af luftvejsallergi.

Hvilket dyr spiser s altgræs?

S altgræs afgræsses af både kvæg og heste, og det har en foderværdi på rimelig til god, fordi det forbliver grønt, når de fleste andre græsser er tørre i tørkeperioderne, og det er modstandsdygtig over for græsning og nedtramp.

Anbefalede: