Logo da.boatexistence.com

Hvad er en 2'er på en par 5?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er en 2'er på en par 5?
Hvad er en 2'er på en par 5?

Video: Hvad er en 2'er på en par 5?

Video: Hvad er en 2'er på en par 5?
Video: FNAF 2 CO-OP 🐻 FNAF 2 I ROBLOX 😈 Walkthrough Five Nights at Freddy's Roblox coop 2024, Kan
Anonim

En albatros eller dobbeltørn En albatros opnås, når en spiller enten opnår et par 4 i esser eller scorer en "2" på en par 5.

Hvad er en 1 på en par 5?

Men teknisk set er en hole-in-one på en par-5 en score på 4-under par, så det kunne i teorien kaldes en "dobbelt albatros" eller en "tredobbelt ørn." De lyder dog bare fjollede. Så for at holde fast i fugle-temaet for golfs scoringsbegreber (birdie, ørn, albatros), kaldes et par-5-es en kondor.

Hvad hedder en 2'er på en par 6?

En kondor er også kendt som en dobbelt albatros eller en tredobbelt ørn. Dette er den laveste individuelle hulscore, der nogensinde er lavet i forhold til par. En kondor ville være en hole-in-one på en par-fem (typisk ved at skære over et dogleg-hjørne), en to på en par-seks eller en tre på en par-syv (hvilket ikke vides at være opnået).

Hvad hedder et hole in 1 på en par 5?

En "kondor" er betegnelse for en hole-in-one på et par 5. Det er næsten lige så sjældent som to hole-in-ones i et enkelt spil af golf.

Hvad hedder en score på 3 på en par 5?

For eksempel, hvis du holdt din bold i tre skud på en par-5, betragtes det som en ørn. En anden ørn ville være, hvis du holdt din bold i to skud på en par-4. En hole-in-one på en par-3 betragtes også som en ørn, men omtales næsten altid som en hole-in-one.

Anbefalede: