Er meloetta forelsket i aske?

Indholdsfortegnelse:

Er meloetta forelsket i aske?
Er meloetta forelsket i aske?

Video: Er meloetta forelsket i aske?

Video: Er meloetta forelsket i aske?
Video: Meloetta vs Nightmare Freddy [Epic Battle] 2024, Oktober
Anonim

Selv om denne Pokémon-art er ukendt køn i spillene, udviser denne Meloetta mange feminine træk. Den lader til at kunne lide Ash mest af alt, og udviser til tider tegn på at være forelsket i ham, mens Oshawott og Piplup kan lide det.

Hvilken episode er alt for kærligheden til Meloetta?

愛の旋律!! Syng, Meloetta! The Melody of Love!!) er 85. afsnit af Pokémon the Series: Black & White, og det 742. afsnit af Pokémon-anime.

Er Mallow forelsket i Ash?

Mallow. Mallow skilte sig ud til Aske mest. Han vidste ikke hvorfor, men hver gang han var omkring hende, følte han sig bedst. … Hvad Ash ikke vidste var, at Mallow også kan lide ham.

Er Meloetta et barn?

I sin modstykke i anime-serien antydes Meloetta faktisk at være kvinde, da den har vist sig at være forelsket i Ash Ketchum, næsten til det punkt, at den er villig til at blive fanget af Ash og bliver beskyttende over for ham, når han kommer i problemer.

Kan Ash like Dawn?

Dawn beundrer og respekterer Ashs evner som Pokémon-træner sammen med den kærlighed, han har til Pokémon. Når Ash er i en træningskamp, klæder Dawn sig endda nogle gange ud i et cheerleading-outfit for at vise sin støtte til ham. … Dawn og Ash nogle gange high five for at vise deres venskab.

Anbefalede: