Logo da.boatexistence.com

Hvilken scanner er baseret på slip-ring-teknologi?

Indholdsfortegnelse:

Hvilken scanner er baseret på slip-ring-teknologi?
Hvilken scanner er baseret på slip-ring-teknologi?

Video: Hvilken scanner er baseret på slip-ring-teknologi?

Video: Hvilken scanner er baseret på slip-ring-teknologi?
Video: Работа с крупноформатной плиткой. Оборудование. Бесшовная укладка. Клей. 2024, Kan
Anonim

CT-scannere bruger slip-ring-teknologi, som blev introduceret i 1989. Slip-ring-scannere kan udføre spiralformet CT-scanning, hvor røntgenrøret og detektoren roterer rundt. patientens krop, som løbende indsamler data, mens patienten bevæger sig gennem portalen.

Hvad er slip-ringsteknologi i CT-scanning?

Slip-ring-funktioner til at tillade overførsel af elektrisk information og strøm mellem en roterende enhed og eksterne komponenter De bruges blandt andet i spiralformede CT- og MRI-scannere; i denne indstilling tillader de billedoptagelse uden progressiv snoning af kabler, når scanneren roterer.

Hvorfor bruges slæberinge til CT-scanninger?

Slipringe bruges til at overføre den nødvendige elektriske energi til det roterende portal og til at overføre de målte data fra den roterende del til computersystemet; de kabler, der traditionelt blev brugt i CT-scannere, og som begrænsede scanning til enkelte 360° drejninger (skiftende med uret og mod uret …

I hvilken generation bruges CT-slæberingsteknologi?

Slip ring-teknologi blev først indarbejdet i tredje generations scannere. Den mest almindelige type CT-scanner, der bruges i dag, er fjerde generations scanner, der indeholder en stationær cirkulær ring af detektorer og en stor viftestråle af røntgenstråler.

Hvilket af følgende er klassificeret som en højhastigheds-CT-scanner?

Sjette generations scannere omtales som cine CT-scanneren på grund af dens højhastighedsopsamling til billeddannelse af hjertet og kredsløbet.

Anbefalede: