Logo da.boatexistence.com

Hvad er en chaiselong?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er en chaiselong?
Hvad er en chaiselong?

Video: Hvad er en chaiselong?

Video: Hvad er en chaiselong?
Video: Странное открытие! ~ Заброшенный замок в стиле Хогвартс 17 века 2024, Juli
Anonim

En chaiselong er en polstret sofa i form af en stol, der er lang nok til at støtte benene. På moderne fransk kan udtrykket chaiselong referere til enhver lang lænestol, såsom en liggestol. En bogstavelig oversættelse på engelsk er "long chair".

Hvad er meningen med en chaiselong?

: en lang lænestol.

Hvorfor kaldes det en chaiselong?

Den moderne chaiselong blev først populær i det 16. århundrede i Frankrig. … Det er opkaldt efter den franske værtinde Madame Récamier (1777–1849), som poserede elegant på en sofa af denne art til et portræt, malet i 1800 af Jacques-Louis David.

Hvad kalder amerikanerne en chaiselong?

A Mange besøgende i USA er overraskede over at opdage, at navnet på møbelgenstanden ikke kun stadig er kendt (i Storbritannien er det f.eks. næsten forældet uden for historiske sammenhænge), men faktisk ofte kaldes det. en chaiselounge (selvom på ingen måde alle amerikanere beskriver det sådan). …

Hvad er meningen med en chaiselong?

Chaiselongen giver komfort, når man sidder oprejst, men de er designet til én person at strække sig ud over, hvilket gør dem perfekte til at slappe af, læse eller sove i. Strukturelt set er de i det væsentlige sofaer med ryglænet i kun den ene ende.

Anbefalede: