Logo da.boatexistence.com

Hvad bruges en chaiselong til?

Indholdsfortegnelse:

Hvad bruges en chaiselong til?
Hvad bruges en chaiselong til?

Video: Hvad bruges en chaiselong til?

Video: Hvad bruges en chaiselong til?
Video: Афины — греческий образ жизни. Легко тут ли жить? И конечно достопримечательности 2024, Juli
Anonim

I dag ses chaiselongen ikke som et typisk møbelkrav, men som en luksus eller nyhed til det moderne hjem. De bruges ofte til at komplementere et hjems indretning uden for soveværelset og bruges som en stilfuld boudoirstol til soveværelsespladser og et sted at sidde for at tage sko og sokker på, mens man gør klar.

Hvad er formålet med en chaiselong?

Chaiselongen giver komfort, mens du sidder oprejst, men de er designet til én person at strække sig ud over, hvilket gør dem perfekte til at slappe af, læse eller sove i. Strukturelt set er de i det væsentlige sofaer med ryglænet i kun den ene ende.

Hvor stiller du en chaiselong?

Placering: Hvis chaiselongen skal være omdrejningspunktet, så placer den sammen med rummets primære siddeområdeDe kan lave et smukt accentstykke i et større rum. Hvis chaiselongen skal indtage et tomt hjørne, så lav en vignet omkring den med et sidebord, bøger, en gulvlampe eller et tæppe.

Hvad kalder amerikanerne en chaiselong?

A Mange besøgende i USA er overraskede over at opdage, at navnet på møbelgenstanden ikke kun stadig er kendt (i Storbritannien er det f.eks. næsten forældet uden for historiske sammenhænge), men faktisk ofte kaldes det. en chaiselounge (selvom på ingen måde alle amerikanere beskriver det sådan). …

Er chaiselonger gode?

Chaiselonger er komfortable, alsidige, stilfulde og en fantastisk måde at tilføje siddepladser i dit hjem eller på din terrasse. Chaiselonger findes i mange forskellige størrelser og typer og er alle gode steder at se tv, læse en bog eller tage en lur.

Anbefalede: