Logo da.boatexistence.com

Hvorfor er dream ikke partner på twitch?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor er dream ikke partner på twitch?
Hvorfor er dream ikke partner på twitch?

Video: Hvorfor er dream ikke partner på twitch?

Video: Hvorfor er dream ikke partner på twitch?
Video: Татарская кухня! Талкыш-келеве и золота лапша Зухры из Арска 2024, Juli
Anonim

Ifølge Twitch Tracker er Dream ikke en partner på Twitch, men en affiliate. Dette er sandsynligvis fordi Dream er et ekstremt sjældent syn på Twitch … Og sidst, men ikke mindst, vil Dream tjene penge på reklamer på sin stream. Annoncer anslås at være omkring $10 pr. 1000 seere.

Er Dream en Twitch-streamer?

Dream (født 12. august 1999) er en amerikansk YouTuber og Twitch-streamer, der primært er kendt for at skabe Minecraft-indhold. Dream vandt betydelig popularitet i 2019 og 2020 efter at have uploadet videoer baseret på spillet Minecraft.

Hvorfor er dream ikke på Twitch?

“Lav ikke et løfte, du ikke kan holde”: Drømmen blev trukket for ikke at streame før den sidste dag i Pride-måneden. Dream er for nylig kommet under beskydning for angiveligt at have lovet at donere sine streampenge til LGBTQIA+ unge til Pride-måneden, på trods af at han ikke har været på Twitch før den sidste dag i den 31. juni.

Er ikke længere et partnerskab med Twitch?

Der er bittersøde nyheder i dag, da Twitch lige har mistet en af sine største streamere. Som noget af et overraskende træk har Tim "TimTheTatMan" Betar annonceret, at han ikke længere er partner med Twitch Stjernen har selvfølgelig ikke planer om at stoppe med at streame, så hvad betyder denne nyhed betyder det for fans og tidligere abonnenter?

Hvad betyder det, når du bliver partner på Twitch?

Twitch-partnerskabsprogrammet er for dem, der er forpligtet til at streame og er klar til at gå op i niveau fra Affiliate. Twitch Partners er skabere, der streamer en række indhold, lige fra spil, musik, talkshows, kunst til næsten alt andet, du kan forestille dig.

Anbefalede: