Logo da.boatexistence.com

Hvad er natriumlauroylsarcosinat i tandpasta?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er natriumlauroylsarcosinat i tandpasta?
Hvad er natriumlauroylsarcosinat i tandpasta?

Video: Hvad er natriumlauroylsarcosinat i tandpasta?

Video: Hvad er natriumlauroylsarcosinat i tandpasta?
Video: Все ли пасты хороши? Что означают эти полоски? Полезные советы 2024, Kan
Anonim

Natriumlauroylsarcosinat (INCI), også kendt som sarkosyl, er et anionisk overfladeaktivt stof afledt af sarcosin brugt som et skum- og rensemiddel i shampoo, barberskum, tandpasta og skumvaskeprodukter. Dette overfladeaktive stof er amfifilt på grund af den hydrofobe 12-carbonkæde (lauroyl) og det hydrofile carboxylat.

Er natriumlauroylsarcosinat det samme som natriumlaurylsulfat?

Her er 411: De kan have de samme initialer (SLS), men natriumlauroylsarcosinat og natriumlaurylsulfat er IKKE det samme. Natriumlauroylsarcosinat minder kun om natriumlaurylsulfat i, at de begge er overfladeaktive stoffer, men det er omtrent hvor det ender.

Er natriumlauroylsarcosinat dårligt i tandpasta?

En omfattende sikkerhedsvurdering offentliggjort i International Journal of Toxicology vurderede, at natriumlauroyl sarcosinat ikke forventedes at være potentielt giftigt eller skadeligt og ikke havde nogen mutagen, irriterende eller sensibiliserende effekter.

Er natriumlauroylsarcosinat-stripping?

Må ikke forveksles med natriumlaurylsulfat (SLS), denne ingrediens er et skånsomt rensende og skummende middel. Det tiltrækker overskydende olie og snavs og emulgerer det derefter, hvilket gør, at snavset nemt kan skylles væk med vand. I modsætning til SLS er natriumlauroylsarcosinat ikke-irriterende og fjerner ikke håret.

Er natriumcocoylsarcosinat sikkert?

CIR-ekspertpanelet konkluderede, at acyl-sarcosinerne og sarcosinaterne var sikre som brugt i skylle-off-produkter De kan sikkert bruges i leave-on-produkter i koncentrationer på op til 5 %, den højeste koncentration testet i kliniske irritations- og sensibiliseringsundersøgelser.

Anbefalede: