Logo da.boatexistence.com

Var natriumlauroylsarcosinat?

Indholdsfortegnelse:

Var natriumlauroylsarcosinat?
Var natriumlauroylsarcosinat?

Video: Var natriumlauroylsarcosinat?

Video: Var natriumlauroylsarcosinat?
Video: ВОТ ПОЧЕМУ в РОНАЛДУ БРОСИЛИ КОЛОЙ! ВОТ ЧТО ПРОИСХОДИТ КОГДА КРИШТИАНУ празднует в своём стиле! 2024, Juli
Anonim

Natriumlauroylsarcosinat (INCI), også kendt som sarkosyl, er et anionisk overfladeaktivt stof afledt fra sarcosine brugt som et skum- og rensemiddel i shampoo, barberskum, tandpasta og skumvaskeprodukter.

Er natriumlauroylsarcosinat sikkert?

Baseret på gennemgangen af de tilgængelige data, anser FDA natriumlauroyl sarcosinat for at være sikkert i dens angivne anvendelser. Det er usandsynligt, at det forårsager irritation eller følsomhed og er generelt begrænset til koncentrationer på 15 % i skyllemidler.

Er natriumlauroylsarcosinat skadeligt for huden?

Med hensyn til brugen i kosmetik og kropsprodukter fandt sikkerhedsvurderingsundersøgelsen af SLS, offentliggjort i 1983 i International Journal of Toxicology (den seneste vurdering), at det ikke er skadeligt, hvis det bruges kortvarigt og skyllet af huden, som med shampoo og sæber.

Er natriumlauroylsarcosinat bedre end natriumlaurylsulfat?

De fleste overfladeaktive stoffer har dårlig modstandsdygtighed over for talg. Resultaterne viser, at natriumlauroylsarcosinat har bedre talgresistens end natriumlauryl sulfat, AOS, SLES.

Er natriumlauroylsarcosinat-stripping?

Må ikke forveksles med natriumlaurylsulfat (SLS), denne ingrediens er et skånsomt rensende og skummende middel. Det tiltrækker overskydende olie og snavs og emulgerer det derefter, hvilket gør, at snavset nemt kan skylles væk med vand. I modsætning til SLS er natriumlauroylsarcosinat ikke-irriterende og fjerner ikke håret.

Anbefalede: