Logo da.boatexistence.com

Er eva og ryan stadig sammen?

Indholdsfortegnelse:

Er eva og ryan stadig sammen?
Er eva og ryan stadig sammen?

Video: Er eva og ryan stadig sammen?

Video: Er eva og ryan stadig sammen?
Video: Собака не оставляет женщину в покое, узнав причину - муж вызывает полицию! 2024, Kan
Anonim

Parret har formået at holde næsten alt, selv deres civile status- under wrap gennem deres 10 år lange forhold. Ryan har sagt, at den eneste egenskab, han leder efter hos en kvinde, "er, at hun er Eva Mendes. "

Blev Ryan og Eva slået op?

Gossip Cop slog den falske rapport, da den udkom, og år senere forbliver vores dom den samme. På trods af, hvad magasinet hævdede, er Eva Mendes og Ryan Gosling ikke slået op og var aldrig på randen af en split.

Er Eva og Ryan stadig gift?

Er Ryan Gosling og Eva Mendes gift? Selvom dette par har været kærester i over fem år, bekræftede People, at Gosling og Mendes ikke er giftI 2014 fik parret deres første barn sammen - en datter ved navn Esmeralda Amada. I 2016 bød de velkommen til deres andet barn, Amada Lee.

Hvad skete der Ryan Gosling?

Faktisk var 2020 det eneste år, hvor Gosling tog fri fra acting. … Gosling arbejder i øjeblikket på The Grey Man, som bliver optaget i Long Beach, Californien, så det er ikke som om, han arbejder så langt hjemmefra i første omgang.

Er Ryan Gosling en mormon?

1. Goslings forældre var mormoner, og han har sagt, at han havde en meget religiøs opvækst. … "Hun er anderledes nu, men på det tidspunkt var det en del af alting - hvad de spiste, hvordan de tænkte…." Det var kun et spørgsmål om tid, før Goslings mormonske fortid og hans Hey Girl-meme smeltede sammen for at skabe sit helt eget indlæg.

Anbefalede: