Logo da.boatexistence.com

Har spaniere blå øjne?

Indholdsfortegnelse:

Har spaniere blå øjne?
Har spaniere blå øjne?

Video: Har spaniere blå øjne?

Video: Har spaniere blå øjne?
Video: Yeh Tune Kya Kiya Song Once upon A Time In Mumbaai Dobara | Pritam | Akshay Kumar, Sonakshi Sinha 2024, April
Anonim

de fleste spaniere har ikke lyst hår eller blå øjne. langt de fleste har mørkt hår og brune øjne. men udseendet er region alt. størstedelen af befolkningen bor i syd, den mest folkerige region er Andalusien.

Er blå øjne almindelige i Spanien?

Derimod har kun omkring 16,6 % af befolkningen i USA blå øjne og 16,3 % i Spanien. Tallene er endnu stærkere på internation alt plan: På verdensplan har kun omkring 8-10 % af mennesker blå øjne, hvor de fleste (ca. 79 %) har brune øjne.

Kan latinamerikanere blive født med blå øjne?

Stanford-forskerne bemærkede dog også, at størstedelen af babyer i undersøgelsen født med blå øjne var kaukasiske. De fra andre etniske grupper, herunder asiatiske og latinamerikanske, blev oftere født med brune øjne.

Hvilken nationalitet har mest blå øjne?

Blå øjne er mest almindelige i Europa, især Skandinavien. Mennesker med blå øjne har den samme genetiske mutation, som får øjnene til at producere mindre melanin. Mutationen dukkede først op hos en person, der bor i Europa for omkring 10.000 år siden. Det individ er en fælles forfader til alle blåøjede mennesker i dag.

Hvilken race har blå øjne og blond hår?

De etniske Miao-folk i Guizhou-provinsen fra Kina, en undergruppe af Hmong-folk, er blevet beskrevet som havende blå øjne og blond hår.

Anbefalede: