Logo da.boatexistence.com

Hvordan støtter man geums?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan støtter man geums?
Hvordan støtter man geums?

Video: Hvordan støtter man geums?

Video: Hvordan støtter man geums?
Video: How to Grow Geums & Deadhead for Long Flowering || Quick & Easy Guide 2024, Kan
Anonim

Geums foretrækker generelt fugtig, veldrænet jord i let skygge til fuld sol, men kan ikke lide våd vinterjord. De blomstrer i haver med fuld sol i kølige zoner, hvis der er rigeligt med vand, men de vil sætte pris på eftermiddagsskygge i varmere klimaer.

Hvordan beholder du edelstene?

Pleje af geums

Dødhovedplanter efter blomstring. For at fremme stærke ædelstene med masser af blomster, del planterne hvert tredje år. Hvis du undlader at dele planter, bliver de træagtige og kan dø. For at sikre, at planterne holder længe, skal du gøre en indsats for at dele dem.

Skal der skæres ned i geums?

Pruning Geum

Cut tilbage gammel og beskadigede blade om efteråret.

Kan edelstene lide sol eller skygge?

Geum coccineum-kultivarer nyder delvis skygge, men vil brænde i direkte sol, hvorimod de større blomstrede – og ofte mest populære – Geum chiloense-kultivarer vokser godt i solskin så længe som jorden i tilstrækkelig fugtig. Det er værd at dele planterne hvert 3. til 4. år.

Har Geum brug for fuld sol?

Hårdføre pelargonier og geums elsker begge fuld sol, og sammen kan de skabe et lille rum, der har stor effekt. Plant dem på skift i blokke, og lad dem flette deres slemme blomsterstængler gennem hinanden. Plant alliumløg omkring ædelstene om efteråret, og du vil være glad for, at du kom tidligt på sommeren.

Anbefalede: