Logo da.boatexistence.com

Hvem er forpligtet til at frigive pantepant?

Indholdsfortegnelse:

Hvem er forpligtet til at frigive pantepant?
Hvem er forpligtet til at frigive pantepant?

Video: Hvem er forpligtet til at frigive pantepant?

Video: Hvem er forpligtet til at frigive pantepant?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim

Obligee – Den partner, der har den oprindelige tilbageholdelsesret Denne part kan indgive krav mod obligationen og søge erstatning for juridiske eller etiske bortfald fra hovedstolens side. Hvis kravet er gyldigt, er den forpligtede garanteret at blive bet alt af kautionisten, hvis ikke hovedstolen.

Hvilken part er forpligtet på en kautionist?

En kaution er en trepartskontrakt, der garanterer, at den ene part (kaldet hovedstolen) vil opfylde en juridisk, kontraktlig eller etisk handling. Den part, der kræver, at hovedstolen opnår obligationen, kaldes obligee og er typisk et statsligt organ.

Hvem kan være en forpligtet i henhold til en bindende kontrakt?

I tilfælde af en underentreprise er generalentreprenøren den forpligtede, og underentreprenøren er hovedentreprenøren. Der er tre typer kontraktkaution.

Hvem er ansvarlig for frigivelse af pant?

Hvis det angivne beløb betales fuldt ud, skal entreprenøren indgive en fuldstændig frigivelse af tilbageholdelsesretten. Dette resulterer i, at panteretten helt fjernes fra ejendommen. Nogle gange - afhængigt af vilkårene i kontrakten - betaler ejendomsejeren entreprenøren i rater, efterhånden som faser af arbejdet er afsluttet.

Hvem er forpligtet i byggeriet?

Der er generelt tre parter involveret i en byggeobligation: Investoren/projektejerne, også kendt som obligee. Den eller de parter, der bygger projektet. Kautionsselskabet, der bakker obligationen.

Anbefalede: