Logo da.boatexistence.com

Hvad gør samleskinner?

Indholdsfortegnelse:

Hvad gør samleskinner?
Hvad gør samleskinner?

Video: Hvad gør samleskinner?

Video: Hvad gør samleskinner?
Video: The Difference Between Bus Bars and Terminal Blocks 2024, Juli
Anonim

Skjerner, også kendt som samleskinnesystemer, distribuerer elektricitet med større lethed og fleksibilitet end nogle andre mere permanente installations- og distributionsformer Nogle gange stavet samleskinne eller samleskinne, de er ofte metalliske strimler af kobber, messing eller aluminium, der både jorder og leder elektricitet.

Hvad bruges en samleskinne til?

Skjerner er metalstænger, der bruges til at bære store mængder strøm. Ofte lavet af kobber eller aluminium, alle elektriske paneler i hjemmet har samleskinner til at distribuere vekselstrøm til rækkerne af afbrydere (fig.

Hvordan fungerer samleskinner?

Elektriske samleskinner er ledere eller en gruppe ledere, der bruges til at indsamle elektrisk strøm fra indgående feedersDerfra fordeler de strømmen til de udgående foderautomater. I lægmandsforstand er det en type elektrisk forbindelse, hvor alle indgående og udgående elektriske strømme mødes.

Er samleskinner nødvendige?

Når pladsen er begrænset, eller der kræves alternativ elektrisk distribution, er samleskinner egnede til formålet. Fordi de er så robuste og modstandsdygtige, kan samleskinner modstå ydre vejrforhold ekstremt godt, hvilket gør dem til en fremragende kandidat til brug på elektriske transformerstationer eller omstillingsanlæg.

Hvad er en DC-busbar?

Jævnstrømsskinnen er en DC-drevet kontakt eller relæ, som er designet til at fungere som en konventionel omstillingstavle, men uden nogen ledninger. Der findes mange forskellige typer samleskinner, og en af de mest populære er DC-skinnekoblingen, som bruges til at styre forskellige komponenter i elektronisk udstyr.

Anbefalede: