Logo da.boatexistence.com

Hvem signetringer celler?

Indholdsfortegnelse:

Hvem signetringer celler?
Hvem signetringer celler?

Video: Hvem signetringer celler?

Video: Hvem signetringer celler?
Video: KEBAKTIAN KENAIKAN PERSEKUTUAN PENGAJARAN PEMBANGUNAN TABERNAKEL (PPT) SESI II, 14 MEI 2021 2024, Juli
Anonim

I histologi er en signetringcelle en celle med en stor vakuole. Den ondartede type ses overvejende i karcinomer. Signetringceller er oftest forbundet med mavekræft, men kan opstå fra et vilkårligt antal væv, herunder prostata, blære, galdeblære, bryst, tyktarm, ovariestroma og testikler.

Hvordan signetringe dannes?

Baggrund: Signetringceller dannes ved intracytoplasmatiske ophobninger af forskellige stoffer, der skubber kernen til cellegrænsen. Signetringceller i epiteliale neoplasmer betragtes ofte som tegn på adenocarcinom.

Hvad er signetringens udseende?

Signetring-tegnet ses i bronchiectasis, når den udvidede bronchus og medfølgende lungearteriegren ses i tværsnit. Bronkien og arterien skal have samme størrelse, hvorimod ved bronkiektasi er bronkien markant udvidet.

Hvordan ved jeg, om jeg har signetringcellekarcinom?

Esophagogastroduodenoskopi med hvidt lys i høj opløsning og smalbåndsbilleddannelse kan afsløre blege pletter (pil) i maveslimhinden. Plastrene er tegn på tidlige signetringcellekarcinomlæsioner og er biopsimål.

Hvor almindeligt er signetringcellekarcinom?

Primært signetringcellekarcinom i tyktarmen og endetarmen (PSRCCR) er en sjælden enhed med en rapporteret forekomst på mindre end 1%. Det har en markant dårlig prognose. Fordi symptomer ofte udvikler sig sent, diagnosticeres det norm alt på et fremskredent stadium.

Anbefalede: