Logo da.boatexistence.com

Går avocadoer uden for sæsonen?

Indholdsfortegnelse:

Går avocadoer uden for sæsonen?
Går avocadoer uden for sæsonen?

Video: Går avocadoer uden for sæsonen?

Video: Går avocadoer uden for sæsonen?
Video: Badekarret "Lokummet brænder" sæson 2 2024, Kan
Anonim

Avocadoer er tilgængelige året rundt som de fleste landbrugsvarer i disse dage, men januar til marts er den bedste tid på året for smag. Det er i løbet af denne tid, at frugten har udviklet et højere olieindhold, hvilket resulterer i den smøragtige smag og tekstur, som vi alle elsker.

Hvilke måneder er avocadoer i sæsonen?

Selvom du kan se avocadoer i butikkerne hele året rundt, er det vigtigt at vide, at californiske avocadoer ikke er tilgængelige hele året rundt. Hvert år er californiske avocadoer i sæson fra forår til sommer/det tidlige efterår, og hovedparten af frugten bliver i det vestlige USA.

Hvorfor er avocadoer altid i sæson?

Siden hvornår gik avocadoer fra at være en sæsonbestemt/regional delikatesse til en national basisvare året rundt? Det kommer ned til globalisering, handelsgrupper og sundhedsnødder. Ratificeringen af NAFTA i 1994 banede vejen for øget import fra Mexico, hvor avocadoer virkelig dyrkes året rundt.

Er avocadoer virkelig altid i sæson?

Avocadoer dyrkes norm alt fra forår til efterår, men nogle steder kan de dyrkes året rundt. … I områder, hvor vejret generelt er tempereret året rundt, kan frugten altid være i sæson.

Forældes avocadoer?

Avocadoer kan være direkte dårlige eller blot overmodne. Hvis der er hvid uklar mug på skindet eller kødet, eller kødet er blevet næsten sort, er frugten fordærvet, og du bør slippe af med den. Det samme, hvis det lugter surt eller harskt. Hvis ingen af disse tegn på fordærv er til stede, er din avocado i værste fald overmoden.

Anbefalede: