Logo da.boatexistence.com

Hvordan påvirker alkalinitet ph?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan påvirker alkalinitet ph?
Hvordan påvirker alkalinitet ph?

Video: Hvordan påvirker alkalinitet ph?

Video: Hvordan påvirker alkalinitet ph?
Video: Adjusting Ph and Alkalinity in your pool 2024, Kan
Anonim

I enklere termer er total alkalitet et mål for vandets evne til at modstå ændringer i pH. Især alkalinitet forsinker reduktionen af pH For meget alkalinitet er faktisk en kilde til stigende pH. Jo mere alkalitet du har, jo mere syre skal der til for at reducere pH.

Øger alkaliniteten pH?

Fra et vandbalancesynspunkt og fra et praktisk synspunkt vil en høj alkalinitet konstant hæve pH. Du vil altid tilføje syre til en pool, der har høj alkalitet.

Påvirker poolens alkalinitet pH?

Når den totale alkalinitet er for lav, er pH ustabil og kan svinge. Når den totale alkalinitet er for høj, kan buffereffekten få pH til at stige og fortynde den desinficerende virkning af frit klor.

Hvad skal justeres først alkalinitet eller pH?

Du bør test alkaliniteten først, fordi det vil buffer pH. Din aflæsning bør være i området fra 80 til 120 dele pr. million (ppm). Hvis du har brug for at øge alkaliniteten, skal du tilføje en forøgelse.

Vil pH sænke alkaliniteten?

For at sænke både pH og alkalinitet behøver du kun pH Reducer, ellers kendt som Dry Acid. Muriatic Acid, Acid Magic og No Mor Acid kan også bruges til at sænke alkalinitet og pH-niveauer i pools. Tilføj 1 lb pH-sænker pr. 10.000 gals for at sænke alkaliniteten 10 ppm.

Anbefalede: