Logo da.boatexistence.com

Hvornår blev machetes opfundet?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår blev machetes opfundet?
Hvornår blev machetes opfundet?

Video: Hvornår blev machetes opfundet?

Video: Hvornår blev machetes opfundet?
Video: ICEKIID - ErruDumEllaHvad (Official Video - FIFA 21 Soundtrack) 2024, Kan
Anonim

Sådan er det tilfældet med et karakteristisk seglformet sværd, der blev brugt af oldtidens egyptere fra det tredje til det første årtusinde (3000-1000) f. Kr., kendt som Egyptens kopesh, og den græske kopis. Det menes, at den første machete, som vi kender den i dag, blev fremstillet i Spanien og blev omkonstrueret fra næsten-sværdet.

Er en machete et sværd?

En machete (/məˈʃɛti/; spansk udtale: [maˈtʃete]) er en bred klinge, der bruges enten som et landbrugsredskab, der ligner en økse, eller i kamp som en lang - bladet kniv. Klingen er typisk 30 til 45 centimeter (12 til 18 tommer) lang og norm alt under 3 millimeter (0,12 tommer) tyk.

Bruger mexicanere machetes?

Machetes er en streetfood, serveres norm alt ved taco-lastbiler eller små stande. De stammer muligvis fra Mexico Citys Colonia Guerrero, hvor Montoya-familien har lavet dem siden 1964 på det altid populære Los Machetes Amparito.

Hvilke lande bruger machetes?

Macheten er mest almindelig i tropiske lande på grund af dens brug til generelle opgaver. Den findes lettest i Sydamerika, Caribien, Afrika, Sydøstasien og øerne i Stillehavet.

Er machetes ulovlige?

Det er fordi staten for nylig klassificerede en machete som et farligt våben, når den blev brugt i et angreb. Det er ikke direkte forbudt, som en ulovlig pistol eller en kung-fu-stjerne, men det bliver ulovligt, når det bruges som våben. … Machetes bruges af landmænd og gartnere til at rydde underskov.

Anbefalede: