Logo da.boatexistence.com

Hvad er karela på engelsk?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er karela på engelsk?
Hvad er karela på engelsk?

Video: Hvad er karela på engelsk?

Video: Hvad er karela på engelsk?
Video: करेला को इंग्लिश में क्या कहते है | Karela ko English me kya kahte hain 2024, Kan
Anonim

Karela (Momordiaca charantia Linn.) Videnskabeligt navn: Momordica charantia Linn. Familie: Cucurbitaceae. Engelsk navn: Bitter Gourd.

Hvad hedder karela på engelsk?

Momordica charantia er en tropisk og subtropisk vin fra familien Cucurbitaceae, der dyrkes bredt til spiselig frugt, som er blandt de mest bitre af alle grøntsager. Engelske navne for planten og dens frugt omfatter bitter melon eller bitter græskar.

Hvad hedder Kerala-grøntsag på engelsk?

Momordica dioica, almindeligvis kendt som knudegræskar eller ryggræskar og også kendt som strittende balsampære, stikkende carolaho, teaskegræskar eller kantola, er en art af blomstrende planter i Cucurbitaceae/græskarfamilien. Det bruges som grøntsag i alle regioner i Indien og nogle dele i Sydasien.

Hvad er karela godt for?

Karela-juice giver rigelige mængder af vitamin C, en antioxidant, der spiller en rolle i fremme immunitet, hjernesundhed og vævsheling (3, 4). Det er også en fantastisk kilde til provitamin A. Dette er et stof, som din krop omdanner til vitamin A, som hjælper med synet og hudens sundhed (5).

Hvad smager karela på engelsk?

Bitter græskar, eller karela, er en grøntsag, der er meget omt alt for sin tydelige smag og smag. Den har en bitter smag, og de fleste mennesker nyder ikke det samme.

Anbefalede: