Logo da.boatexistence.com

Hvad er ens navn?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er ens navn?
Hvad er ens navn?

Video: Hvad er ens navn?

Video: Hvad er ens navn?
Video: Når populærkulturen ødelægger dit navn 2024, Juli
Anonim

Ethereum Name Service (ENS) er et distribueret, åbent og udvideligt navnesystem baseret på Ethereum blockchain. ENS' opgave er at kortlægge menneskelæselige navne som 'alice. eth' til maskinlæsbare identifikatorer såsom Ethereum-adresser, andre cryptocurrency-adresser, indholds-hasher og metadata.

Hvad er ENS navn?

Ethereum-navnetjeneste (ENS) er et opslagssystem, der linker information til et navn Det er dog ikke udelukkende en navnetjeneste for Ethereum. I stedet er ENS en navnetjeneste, der er bygget på Ethereum. ENS giver en sikker og decentral måde at adressere ressourcer ved hjælp af menneskelæselige navne.

Hvordan fungerer ENS-navne?

ENS er en Ethereum-baseret dapp bygget på smarte kontrakter… et domænenavn for sig selv ved at deltage i en auktionsproces, formidlet af blockchain. Brugere skal vente på, at navnet bliver tilgængeligt, så skal de byde på det nævnte navn og afsløre deres bud senere.

Hvordan får jeg et ENS-domænenavn?

Sådan registreres et ENS-domæne

  1. Gå til MyEtherWallet.com. …
  2. Få adgang til din tegnebog. …
  3. Gå til Dapps-sektionen til venstre for din tegnebogs oversigtsside. …
  4. Indtast dit ønskede domænenavn for at se, om det er tilgængeligt. …
  5. Hvis dit domæne er tilgængeligt, kan du registrere det.

Hvad er et ENS tegnebogsnavn?

ENS er en tjeneste, der gør det muligt for dig at kortlægge et menneskelæsbart navn (ENS-navn) til din tegnebogsadresse på Ethereum-blockchain. Det gør konceptet med identiteter på blockchain meget mere tilgængeligt og brugervenligt, da andre mennesker (og dApps) nu kan identificere dig med et mindeværdigt navn.

Anbefalede: