Logo da.boatexistence.com

Hvornår skal du bruge dilettante?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår skal du bruge dilettante?
Hvornår skal du bruge dilettante?

Video: Hvornår skal du bruge dilettante?

Video: Hvornår skal du bruge dilettante?
Video: ТИТАН БЛИЗОК #3 видео игра Shadow Fight 2 бой с тенью от Фанни Геймс ТВ 2024, Juli
Anonim

Du kan bruge dilettante til at tale om en, der virker interesseret i et emne, især i kunst, men som egentlig ikke ved ret meget om det.

Hvordan bruger du ordet dilettant?

Dilettant i en sætning ?

  1. Når det kommer til at lære at spille guitar, er min datter en dilettant, som vil øve sig den ene dag, men ikke den næste dag.
  2. Veteranreporterne betragtede den nye fyr som en dilettant, der ikke ville tage sit job så seriøst, som de tog deres karriere.

Hvad er et eksempel på dilettant?

Definitionen af en dilettant er en dabbler eller en person, der dyrker en interesse uden egentlig at forpligte sig eller lære noget i dybden. En person, der opfører sig, som om han er dybt interesseret i kunst, men som ikke rigtig tager sig tid til at lære om kunsten, er et eksempel på en dilettant.

Hvad betyder dilettantperson?

1: en person, der har en overfladisk interesse i en kunst eller en gren af viden: dabbler Mr. Carroll kritiserer ofte dilettanternes overfladiske liv … der blander sig i New York.- Mark Stevens Whitman kørte en amatøragtig kampagne …

Kan en person være en dilettant?

substantiv, flertal dil·et·tantes, dil·et·tan·ti [dil-i-tahn-tee]. en person, der tager en kunst, en aktivitet eller et emne op kun for sjov, især på en overfladisk eller overfladisk måde; dabbler. en elsker af en kunst eller videnskab, især af en kunst.

Anbefalede: