Logo da.boatexistence.com

Er arvada colorado sikkert?

Indholdsfortegnelse:

Er arvada colorado sikkert?
Er arvada colorado sikkert?

Video: Er arvada colorado sikkert?

Video: Er arvada colorado sikkert?
Video: MONGOLS MC & HELLS ANGELS СРАЖАЮТСЯ В АРВАДЕ 2024, Kan
Anonim

Chancen for at blive offer for enten voldelig kriminalitet eller ejendomskriminalitet i Arvada er 1 ud af 31. Baseret på FBI-kriminalitetsdata er Arvada ikke et af de sikreste samfund i Amerika I forhold til Colorado har Arvada en kriminalitetsrate, der er højere end 81 % af statens byer og byer i alle størrelser.

Hvad er den farligste by i Colorado?

Sheridan, CO. Sheridan rangeret som den farligste by i Colorado med en voldskriminalitet på 4,5 og en ejendomskriminalitet på 72,2.

Hvad er Arvada CO kendt for?

Arvada er en by med charmen fra en lille by. Det ligger lige nordvest for Denver og har titlen " Verdens sellerihovedstad" på grund af dets aktive landbrugssamfund.

Hvordan er det at bo i Arvada Colorado?

Arvada er i Jefferson County og er et af de bedste steder at bo i Colorado. At bo i Arvada giver beboerne en tæt forstadsstemning, og de fleste beboere ejer deres hjem. … Mange familier og unge fagfolk bor i Arvada, og beboerne har en tendens til at være konservative. De offentlige skoler i Arvada er højt vurderede.

Er Arvada et dejligt sted at bo?

Arvada er et af de bedste steder at bo i Denver med familievenlige faciliteter, fantastiske parker og en fantastisk livskvalitet. Arvada er hjemsted for mere end 117.000 mennesker og kun få kilometer fra alt, hvad downtown Denver har at tilbyde.

Anbefalede: