Logo da.boatexistence.com

Hvad laver jerry nadeau nu?

Indholdsfortegnelse:

Hvad laver jerry nadeau nu?
Hvad laver jerry nadeau nu?

Video: Hvad laver jerry nadeau nu?

Video: Hvad laver jerry nadeau nu?
Video: Jessie Cast - Then and Now 2021 2024, Juli
Anonim

Nadeau fordyber sig stadig i racing og har for nylig købt nye gokarts til sig selv, Natalie og Maryana. Han videoer og ser også en masse racerløb og konkurrerer online i iRacing, som mange kørere bruger som træningsudstyr.

Hvad skete der med racerkøreren Jerry Nadeau?

Efter at have fundet tidlig succes med en 4. plads på Texas Motor Speedway, blev Nadeau kritisk skadet under et træningsulykke på Richmond International Speedway, da han snurrede ud og ramte muren i sving en og to førersiden først. Skaden efterlod ham med 6 % chance for at overleve og i koma i tre uger.

Hvad skete der med Steve Park Nascar-køreren?

Park var en stigende stjerne i Cup-serien, før hans karriere blev afsporet i 2001 af en freak skade på Darlington Raceway, der efterlod ham med en alvorlig hjerneskade og i sidste ende endte hans løb i det store.

Er Steve Parks stadig i live?

Stephen "Steve" Park (23. august 1967 - 28. juli 2002) var en amerikansk professionel racerkører.

Hvorfor stoppede Steve Park med at køre?

Ulykken i 2001 ved Darlington Raceway slog Steve Park ud af racerkonkurrencen resten af den sæson. Park vendte tilbage til banen i marts 2002, men tingene var meget anderledes. … Selvom han kørte ret hurtigt, var Park involveret i adskillige styrt og var ude af Cup Series-løbene efter 2003.

Anbefalede: