Logo da.boatexistence.com

Hvad er postnummeret til watsonville?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er postnummeret til watsonville?
Hvad er postnummeret til watsonville?

Video: Hvad er postnummeret til watsonville?

Video: Hvad er postnummeret til watsonville?
Video: What Is A Zip Code: Zip Codes Explained & What Each Number Means 2024, Kan
Anonim

Watsonville er en by i Santa Cruz County, Californien, USA. Befolkningen var 51.199 ifølge folketællingen i 2010. Pajaro-dalen, hvor Watsonville ligger, har et klima, der er omkring 60 til 70 °F gennem det meste af året.

Hvilket postnummer er 95076?

Postnummer 95076 er beliggende i staten Californien i Monterey - Salinas metroområde. Postnummer 95076 er primært placeret i Santa Cruz County. Dele af 95076 er også placeret i Monterey County. Det officielle US Postal Service navn for 95076 er WATSONVILLE, Californien

Er Watsonville CA nord eller syd?

Watsonville er beliggende i Monterey Bay-området omkring 95 miles (153 km) south af San Francisco i den sydlige ende af Santa Cruz County.

Hvor sikkert er Watsonville CA?

Chancen for at blive offer for enten voldelig kriminalitet eller ejendomsforbrydelse i Watsonville er 1 ud af 38 Baseret på FBI-kriminalitetsdata er Watsonville ikke et af de sikreste samfund i Amerika. I forhold til Californien har Watsonville en kriminalitetsrate, der er højere end 73 % af statens byer og byer i alle størrelser.

Er Watsonville verdens jordbærhovedstad?

Andre byer hævder jordbæroverlegenhed, selvom de ikke har gidet at kaste statuer op: Watsonville, Californien, er "StrawberryCapital of the World;" Ponchatoula, Louisiana, er også "Verdens jordbærhovedstad." og Plant City, Florida, kvalificerer sin overherredømme med titlen " Winter Strawberry Capital of the …

Anbefalede: