Logo da.boatexistence.com

Hvad er postnummeret i Gibsonton?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er postnummeret i Gibsonton?
Hvad er postnummeret i Gibsonton?

Video: Hvad er postnummeret i Gibsonton?

Video: Hvad er postnummeret i Gibsonton?
Video: What Is A Zip Code: Zip Codes Explained & What Each Number Means 2024, Kan
Anonim

Gibsonton er et ikke-inkorporeret samfund og folketællingsudpeget sted i Hillsborough County, Florida, USA. U. S. Route 41 løber gennem centrum af samfundet. Befolkningen var 14.234 ved folketællingen i 2010, op fra 8.752 ved folketællingen i 2000.

Hvor er 33534 i postnummer?

Postnummer 33534 er placeret i staten Florida i Metro Tampa Saint Petersburg metroområde. Postnummer 33534 er primært placeret i Hillsborough County. Det officielle US Postal Service navn for 33534 er GIBSONTON, Florida.

Hvordan finder jeg mit postnummer?

USPS.com. For at finde et postnummer hos USPS.com skal du udfylde felterne med din gadeadresse, by og stat i USA. Klik derefter på Find, og du får dit postnummer. Der er også en fane til at få postnummer til en virksomhed.

Hvad er et postnummer?

Postnummeret i postnummeret står for "Zone Improvement Plan". Et postnummer angiver destinationspostkontoret eller leveringsområde, hvortil et brev vil blive sendt til endelig sortering til levering.

Hvad er postnummereksempel?

Standard amerikanske postnumre

Standardpostnummernotationen, der bruges af United States Postal Service, bruger fem cifre til at identificere et leveringsområde. Et eksempel på et standard postnummer i USA er 90210.

Anbefalede: