Logo da.boatexistence.com

Vil ghost of tsushima have en ps5-version?

Indholdsfortegnelse:

Vil ghost of tsushima have en ps5-version?
Vil ghost of tsushima have en ps5-version?

Video: Vil ghost of tsushima have en ps5-version?

Video: Vil ghost of tsushima have en ps5-version?
Video: Ghost of Tsushima Director's Cut PlayStation 5 Technical Analysis - Is the PS5 Upgrade worth it? 2024, Juni
Anonim

I dag, sammen med en Director's Cut-udgave, der inkluderer bonusindhold, er Tsushima blevet opdateret endnu en gang - den kører ikke længere under bagudkompatibilitet, nu er den en fuldt bevæbnet og operationel PS5-titel, i stand til at udnytte maskinens fulde hestekræfter.

Er der en Ghost of Tsushima PS5-version?

Hvis du allerede ejer standardudgaven på PS4, bør du se muligheden for at opgradere Ghost of Tsushima fra PS4 til PS5, når du finder produktet i PlayStation Store – det vil ligne et almindeligt køb og vil koste dig $29,99/£24,99 at låse op for Director's Cut på PS5.

Vil Ghost of Tsushima have en gratis opgradering til PS5?

Der er ingen gratis opgraderingssti til Ghost of Tsushima på PS5, hvilket er en skam for eksisterende ejere. Men hvis du er i besiddelse af en digital eller fysisk kopi af spillet, er situationen stadig langt billigere end at betale for en ny version.

Kan jeg opgradere Ghost of Tsushima PS4 til PS5?

Hvis du ejer det originale PS4-spil, kan du opgradere til Ghost of Tsushima Director's Cut PS4 for $20. Alternativt kan du opgradere til Ghost of Tsushima Director's Cut PS5 for $30 Hvis du vælger at købe Ghost of Tsushima Director's Cut PS4, kan du senere opgradere til Ghost of Tsushima Director's Cut PS5 for $10.

Hvor meget vil det koste at opgradere PS4-spil til PS5?

Sony bekræftede, at alle dets nye cross-gen- titler fremover vil koste $10 at opgradere fra PS4 til PS5.

Anbefalede: