Logo da.boatexistence.com

Var puritanerne forsigtige?

Indholdsfortegnelse:

Var puritanerne forsigtige?
Var puritanerne forsigtige?

Video: Var puritanerne forsigtige?

Video: Var puritanerne forsigtige?
Video: ПЫЛКАЯ СТРАСТЬ И МУЧИТЕЛЬНЫЙ РАЗВОД! ИСТОРИЯ ЛЮБВИ! Элизабет Тейлор и Ричард Бартон! 2024, Kan
Anonim

Mens de har ry for at være en prudish flok, udtrykte puritanerne faktisk frit deres længsler til hinanden. … "De fleste mennesker har misforståelser om puritanerne som en slags dystre, tårnhattede bigots med frygtelig modesans," siger han.

Hvorfor fejlede puritanerne?

En anden grund til den puritanske religions tilbagegang var den stigende konkurrence fra andre religiøse grupper baptister og anglikanere etablerede kirker i Massachusetts og Connecticut, hvor puritanerne engang havde været mest magtfulde gruppe. Politiske ændringer svækkede også det puritanske samfund.

Ønskede puritanerne at rense?

Puritanere var engelske protestanter, der var forpligtet til at "rense" den engelske kirke ved at fjerne alle aspekter af katolicismen fra religiøs praksisEngelske puritanere grundlagde kolonien Plymouth for at praktisere deres eget mærke af protestantisme uden indblanding.

Hvor strenge er puritanere?

puritansk lov var ekstremt streng; mænd og kvinder blev straffet hårdt for en række forskellige forbrydelser. Selv et barn kunne blive dræbt for at forbande sine forældre. Man mente, at kvinder, der var gravide med et mandligt barn, havde en rosenrød teint, og at kvinder, der bar et kvindeligt barn, var blege.

Hvad var puritanerne uenige i?

Puritanerne mente, at den engelske kirke ikke havde gjort nok for at rense sig selv for katolske påvirkninger. To specifikke uenigheder handlede om kirkens hierarki og gudstjenestens karakter … Puritanerne troede også på simple kirketjenester centreret omkring en prædiken.

Anbefalede: