Logo da.boatexistence.com

Købte peterson dunhill?

Indholdsfortegnelse:

Købte peterson dunhill?
Købte peterson dunhill?

Video: Købte peterson dunhill?

Video: Købte peterson dunhill?
Video: Tate Brothers Explain Why Rich People Smoke Cigars 2024, April
Anonim

STG, som havde produceret blandingerne for Dunhill i mange år fra sin fabrik i Assens, Danmark, har erhvervet varemærke- og designrettighederne til de pågældende blandinger og sælger dem nu som en del af sinPeterson pibetobakslinje, som også for nylig blev opkøbt af STG.

Hvad skete der med Dunhill-tobakken?

British American Tobacco (BAT), tobaksgiganten, der ejer rettighederne til det historiske cigarmærke, har annonceret, at it vil fjerne Dunhill-cigarer fra sin portefølje … Som en del af denne proces har vi besluttet at indstille leveringen af Dunhill-cigarer og pibetobak fra midten af 2018.

Hvem laver Peterson-tobak?

Scandinavian Tobacco Group A/S, moderselskabet for General Cigar Co., har meddelt, at de har indgået en aftale om at erhverve hele premium-pibetobaksmærkeporteføljen af Peterson Pipe Tobacco fra Kapp & Peterson Limited, en irsk pibetobaksproducent.

Hvad er den mest populære Peterson-pibe?

Uden bestemt rækkefølge er Standard, Killarney, Fermoy, Rosslare Classic og Aran-serierne fortsat de mest populære ikke-sæsonbestemte Petersons.

Hvem ejer Peterson-rør?

I de sidste tredive år har Peterson været ejet af Tom Palmer, administrerende direktør for den Dublin-baserede rørfabrik. Under Palmers ledelse er Peterson blevet et glob alt rørmærke med distributionsnetværk i Europa, Asien og Amerika, mens han forbliver tro mod dets grundlæggende principper og æstetik.

Anbefalede: