Logo da.boatexistence.com

Hvor flerfasesystem bruges?

Indholdsfortegnelse:

Hvor flerfasesystem bruges?
Hvor flerfasesystem bruges?

Video: Hvor flerfasesystem bruges?

Video: Hvor flerfasesystem bruges?
Video: Evil West CHAPTER 5 & 6 - The Devil's Pass & Remote RI Outpost FULL GAMEPLAY 2024, Juli
Anonim

Polyfasesystemer er særligt nyttige til transmission af strøm til elektriske motorer, som er afhængige af vekselstrøm for at rotere. Det mest almindelige eksempel er det trefasede strømsystem, der bruges til industrielle applikationer og til kraftoverførsel.

Hvad er de virkelige anvendelser af polyfasekredsløb?

For eksempler – Blæsere, fjernsyn, køleskabe, vaskemaskiner, mixer-kværn, computere, udstødningsventilatorer, lamper, elektriske brødristere, elektriske strygejern osv. Men de enkelte- fasesystem har sine begrænsninger inden for produktion, transmission, distribution og industrielle applikationer.

Hvor bruges trefasesystemer?

Trefaset elektrisk strøm er en almindelig metode til vekselstrømsproduktion, transmission og distribution. Det er en type flerfasesystem og er den mest almindelige metode, der bruges af elektriske net over hele verden til at overføre strøm Den bruges også til at drive store motorer og andre tunge belastninger.

Hvad er flerfaseforsyning?

Abstrakt. Et flerfasesystem er et med mange faser eller spændinger, hvor hver fase er forskudt fra den næste. I sin enkleste form kan en flerfaset forsyning opfattes som flere vekselstrømsgeneratorer monteret på samme aksel, og hvis udgange er elektrisk forbundet, men hvis spændinger er faseforskudt fra hinanden

Hvad er polyfasevikling?

Som alle spoler, der bruges i elektriske maskiner, er flerfasespoler (lavet af isoleret ledende ledning) viklet omkring ferromagnetiske armaturer med radiale fremspring og maksimal kerne-overfladeeksponering for magnetfeltet Vindingerne er fysisk adskilt omkring omkredsen af en elektrisk maskine.

Anbefalede: