Logo da.boatexistence.com

Hvorfor bruges omstilling?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor bruges omstilling?
Hvorfor bruges omstilling?

Video: Hvorfor bruges omstilling?

Video: Hvorfor bruges omstilling?
Video: En rejse mod mere grøn omstilling | KMC kartoflens potentiale 2024, Kan
Anonim

En omskifter er designet til at overføre et hus (eller virksomheds) elektricitet fra det kommercielle elnet til en lokal generator, når der ikke opstår n udfald … Når husejeren eller virksomhedsejeren oplever en strømafbrydelse, kan han eller hun skifte til generatoren via en skiftekontakt.

Hvad er formålet med at skifte i et kredsløb?

En elektrisk kontakt tjener det formål at kontrollere strømmen af elektrisk strøm i et kredsløb. Den kan bruges til både at hæmme strømmens flow eller til at starte den.

Hvad er changeover MCB?

Hvad er MCB Changeover Switch? … MCB-omskifterkontakt er en enhed, der bruges til omskifterformål, det er en kontakt med tre positioner, hvor midterste er OFF-positionen, og i øverste position forbindes den med forsyning 1 og i nederste position er den tilsluttet til forsyningen-2. Den bruges som omskifter mellem to forsyninger.

Hvor mange skiftekontakter er der?

Manuelle omskiftningskontakter er tilgængelige med tre forskellige overgangstyper; Åben, hurtig eller lukket.

Hvordan forbinder du omstilling?

Installer en omskifterkontakt (ca. 63-100A afhænger af belastningen) nær hovedfordelingstavlen i hjemmet. Tilslut hovedstrømforsyningen (Line og Neutral) som indgående til de første øverste åbninger på omskifteren som vist i fig. Tilslut en 6 AWG (7/064″ eller 16 mm2)” kabelledning til de to nederste åbninger på omskifterkontakten.

Anbefalede: