Når gran turismo 7?

Indholdsfortegnelse:

Når gran turismo 7?
Når gran turismo 7?

Video: Når gran turismo 7?

Video: Når gran turismo 7?
Video: Обзор Gran Turismo 7: «Купить, дождаться распродажи, не трогать?» Микротранзакции НЕВЕРОЯТНО 2024, Oktober
Anonim

Gran Turismo 7 er et kommende racervideospil udviklet af Polyphony Digital og udgivet af Sony Interactive Entertainment. Spillet bliver den ottende hovedserie i Gran Turismo-serien.

Kommer der en Gran Turismo 7?

Gran Turismo 7 skulle oprindeligt lanceres i 2021, men på grund af Covid-relaterede produktionsproblemer er den blevet forsinket til 2022. Spillet modtog en ny trailer under PlayStations 2021 Showcase, som også afslørede dets officielle udgivelsesdato den 4. marts 2022.

Er Gran Turismo 7 PS5 kun?

Dette vil være første gang, at et hovedserie GT-spil lanceres på to konsoller. Hvorvidt dette vil være en god ting, kan diskuteres, men det giver GT7 en meget større spillerbase, end hvad den ville, hvis den var en eksklusiv PS5. Så kort sagt, nej, GT7 er ikke en eksklusiv PS5, den vil også lanceres på PS4.

Virker Gran Turismo 7 på PS4?

Den seneste Gran Turismo-titel kommer til PlayStation 4, og det er vi utroligt glade for. Efter et år med mangel, og folk stadig kæmper for at finde en PS5, giver det mening for Polyphony Digital.

Vil Gran Turismo 7 have gratis roaming?

Indtil videre har vi intet hørt fra Polyphony om et frit-roaming-element til Gran Turismo 7. … Det er for tidligt at sige med sikkerhed, men GT7 kunne have et frit-roaming-element. Det er dog usandsynligt, da du ville forvente, at det nu er blevet nævnt på dette trin i udviklingen.

Anbefalede: