Logo da.boatexistence.com

Er sahara-ørkenen i Indien?

Indholdsfortegnelse:

Er sahara-ørkenen i Indien?
Er sahara-ørkenen i Indien?

Video: Er sahara-ørkenen i Indien?

Video: Er sahara-ørkenen i Indien?
Video: Our Planet | From Deserts to Grasslands | FULL EPISODE | Netflix 2024, Juni
Anonim

Thar-ørkenen, også kendt som den store indiske ørken, er en stor tør region i den nordvestlige del af det indiske subkontinent, der dækker et område på 200.000 km² og danner en naturlig grænse mellem Indien og Pakistan. Det er verdens 20. største ørken og verdens 9. største varme subtropiske ørken.

Er Sahara-ørkenen placeret i Indien?

Sahara-ørkenen ligger faktisk ikke i Indien. Ørkenen indtager i stedet et stort område på tværs af det nordlige Afrika, syd for Middelhavet og…

Hvilket land ligger Sahara-ørkenen i?

Den enorme ørken strækker sig over 11 lande: Algeriet, Tchad, Egypten, Libyen, Mali, Mauretanien, Marokko, Niger, Vestsahara, Sudan og Tunesien.

Hvor ligger Sahara-ørkenen nøjagtigt?

Sahara-ørkenen er verdens største varme ørken og den tredjestørste ørken bag Antarktis og Arktis. Beliggende i North Africa, dækker det store dele af kontinentet - dækker 9.200.000 kvadratkilometer, hvilket kan sammenlignes med området i Kina eller USA!

Er Sahara-ørkenen større end Indien?

Sahara-ørkenen er cirka 2,86 gange så stor som Indien, med et samlet areal på 9.4000.000 kvadratkilometer sammenlignet med Indiens areal på 3.287, 263 kvadratkilometer.

Anbefalede: