Logo da.boatexistence.com

Har elizabeth set kronen?

Indholdsfortegnelse:

Har elizabeth set kronen?
Har elizabeth set kronen?

Video: Har elizabeth set kronen?

Video: Har elizabeth set kronen?
Video: 1977 Королева Елизавета монетасы: Жаңа пеннидің нақты бағасы 2024, Juli
Anonim

Ser dronning Elizabeth II The Crown - og kan hun overhovedet lide det? Selvom hun aldrig har t alt offentligt om showet, rapporterede Sunday Express i 2017, at monarken så alle 10 afsnit af den første sæson … "Edward og Sophie elsker The Crown," en senior royal kilde sagde.

Hvad synes dronning Elizabeth om tv-serien The Crown?

Og mens dronningens kommunikationssekretær fort alte New York Times, at kongefamilien ikke har nogen kommentarer til The Crown og ikke sagde, om de overhovedet ser den, støtter troværdige rapporter at dronningen så den første sæson, og selvom hun "virkelig kunne lide den", var hun bekymret for, at noget af det havde været "for tungt …

Er The Crown historisk korrekt?

“ Crown er en blanding af fakta og fiktion, inspireret af sande begivenheder,” fortæller den kongelige historiker Carolyn Harris, forfatter til Raising Roy alty: 1000 Years of Royal Parenting, til Parade.com.

Hvorfor var Diana en prinsesse, men Kate er det ikke?

Hvorfor er Kate ikke en prinsesse? Selvom Diana var kendt som 'Prinsesse Diana', er Kate ikke en prinsesse bare fordi hun giftede sig med prins William For at blive prinsesse skal man være født ind i den kongelige familie som prins William og Kates datter, prinsesse Charlotte, eller dronningens datter, prinsesse Anne.

Er prinsesse Diana i kronen?

Prinsesse Diana blev introduceret til Netflix' "The Crown" i sæson 4, som fokuserede på dronning Elizabeth II's regeringstid fra 1979 til 1990.

Anbefalede: