Logo da.boatexistence.com

Har cricket overskygget andre sportsartikler?

Indholdsfortegnelse:

Har cricket overskygget andre sportsartikler?
Har cricket overskygget andre sportsartikler?

Video: Har cricket overskygget andre sportsartikler?

Video: Har cricket overskygget andre sportsartikler?
Video: Аудиокнига: Федор Достоевский. Игрок. Земля книги. 2024, Kan
Anonim

Men at cricket er en national besættelse er en skade for de andre sportsgrene. Det er simpelthen overskygger andre sportsgrene i vores land Nogle af eksemplerne er hockey, kabaddi. … Teoretisk set ved vi alle, at hockey er vores nationale kamp, men i praktisk vision er dens cricket-galning over det hele.

Er cricket ved at overhale andre sportsgrene?

Da cricket er alle tiders favorit, tager andre sportsgrene tid til at komme op på ranglisten, men at nå det niveau, cricket har opnået, er i hvert fald ikke muligt for andre sportsgrene i den nærmeste fremtid. @Nayan Goenka • 22. februar 2014 Cricket overhaler ikke.

Hvorfor er cricket mere populær end andre sportsgrene?

Uanset situationen er cricket i Indien utvivlsomt meget godt bet altDet er også tydeligt, at cricketspillere nyder en meget bedre livsstil og luksus end andre sportsgrene i Indien. Det er af denne grund, at mange mennesker overvejer at gøre cricket til deres fuldtidskarriere.

Dominerer cricket andre sportsgrene i Indien?

Så der er ingen korrekt grund til, at cricket dominerer andre sportsgrene … Cricket er den mest populære sport i Indien, og nogle ville endda se det som en religion i landet i stedet for en sport. Når der er en stor cricketkamp, vil alle tilsyneladende stoppe, hvad de laver, og bare fokusere på spillet.

Er cricket overhyped?

Det er utvivlsomt en overhypet sport … Dillen omkring cricket overskygger andre traditionelle og ikke-traditionelle sportsgrene, hvilket fører til tab af sandt potentiale og Indiens dårlige præstationer på internationale arenaer. Dette er ret uheldigt for et land med 1,3 milliarder mennesker.

Anbefalede: