Logo da.boatexistence.com

Hvordan beregner man amperetime for batteriet?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan beregner man amperetime for batteriet?
Hvordan beregner man amperetime for batteriet?

Video: Hvordan beregner man amperetime for batteriet?

Video: Hvordan beregner man amperetime for batteriet?
Video: 🔋 Battery amp-hour, watt-hour and C rating tutorial 2024, Kan
Anonim

Nøglen er at bruge watts du kender til at beregne ampere ved batterispændingen. Lad os for eksempel sige, at du vil køre en 250 watt 110VAC pære fra en inverter i 5 timer. Amp-timer (ved 12 volt)=watt-timer / 12 volt=1470 / 12=122,5 ampere-timer.

Hvordan beregner du amperetimer på et batteri?

Amp-timer er beregnet ved at gange antallet af ampere (A) et batteri giver med afladningstiden i timer (h). Så hvis et batteri leverer 10 ampere strøm i 10 timer, er det et 10 ampere × 10 timer=100 Ah batteri.

Hvordan beregner du batterikapacitet?

Strømkapacitet er, hvor meget energi der er lagret i batteriet. Denne effekt udtrykkes ofte i watt-timer (symbolet Wh). En watt-time er den spænding (V), som batteriet leverer ganget med hvor meget strøm (ampere) batteriet kan levere i et vist tidsrum (generelt i timer). SpændingAmpstimer=Wh

Hvad er ampere i timen på batteri?

Amp time er den rating, der bruges til at fortælle forbrugerne, hvor meget strømstyrke et batteri kan levere i præcis en time. I små batterier, såsom dem, der bruges i personlige vaporizers, eller standard AA-batterier, angives amp-timeværdien norm alt i milliamperetimer eller (mAh).

Hvor mange kwh er et 100ah batteri?

Et batteri, der er normeret til 100 amperetimer, giver 5 ampere i 20 timer. Hvis vi har et 12 volt batteri, ganger vi 100 med 12 og bestemmer, at batteriet vil yde 1200 watt timer. For at anvende det metriske 'kilo'-præfiks dividerer vi resultatet med 1000 og bestemmer, at batteriet kan levere 1,2 KW timer

Anbefalede: