Logo da.boatexistence.com

Hvad er en ikke-bankbank?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er en ikke-bankbank?
Hvad er en ikke-bankbank?

Video: Hvad er en ikke-bankbank?

Video: Hvad er en ikke-bankbank?
Video: Natasja, Tessa, Karen Mukupa - Til Banken 2024, Kan
Anonim

En ikke-bank-finansiel institution eller en ikke-bank finansiel virksomhed er en finansiel institution, der ikke har en fuld banklicens eller ikke er under tilsyn af et nation alt eller internation alt banktilsynsorgan.

Hvad er forskellen mellem bank og ikke-bank?

Banker er regeringer. autoriseret finansiel formidler leverer alle former for banktjenester til folket. NBFC har ikke en banklicens, men kan alligevel levere finansiel service til folk.

Hvad betragtes som en NBFI?

NBFI'er er bredt defineret som institutioner andre end banker, der tilbyder finansielle tjenester … Almindelige eksempler på NBFI'er omfatter, men er ikke begrænset til: Kasinoer og kortklubber. Værdipapir- og råvarefirmaer (f.eks. mæglere/forhandlere, investeringsrådgivere, investeringsforeninger, hedgefonde eller råvarehandlere).

Hvad er meningen med institutionsbank?

Bankinstitut betyder enhver stats- eller nationalbank, statslig eller føderal opsparings- og låneforening, gensidig sparebank eller statslig eller føderal kreditforening eller en hvilken som helst af deres holdingselskaber.

Hvad er ikke-bankeksempler?

Eksempler på ikke-bankfinansielle institutioner omfatter forsikringsselskaber, venturekapitalister, valutabørser, nogle mikrolåneorganisationer og pantelånere Disse ikke-bankfinansielle institutioner leverer tjenester, der ikke nødvendigvis er egnede til banker, tjene som konkurrence til banker og specialisere sig i sektorer eller grupper.

Anbefalede: