Logo da.boatexistence.com

Kan du fryse ildukrudtsblomster?

Indholdsfortegnelse:

Kan du fryse ildukrudtsblomster?
Kan du fryse ildukrudtsblomster?

Video: Kan du fryse ildukrudtsblomster?

Video: Kan du fryse ildukrudtsblomster?
Video: Кемпинг в СНЕГУ - Лагерь искупления NARNIA 2024, Kan
Anonim

Forsegl, mærk med dato, og frys. Skyl blomsterne i et dørslag og lad dem tørre. Læg blomsterne i en steriliseret krukke og hæld eddike over toppen. Anbring blandingen på et mørkt sted, og lad den trække i 3 til 4 uger.

Kan du fryse ildgræsblomster?

(Selvom du, hvis du er ambitiøs og tålmodig, kan blade af ildgær bruges til at lave en vidunderlig te! Men det gemmer jeg til et andet indlæg.) Blomsterne kan plukkes nu og frosset, hvis du vil gemme geléfremstilling til en anden dag. Forbered dine dåseglas i henhold til producentens anvisninger.

Hvad kan du gøre med ildgræsblomster?

Men det er ikke bare endnu en smuk blomst, alle dele af ilden er spiselige. De unge blade kan spises rå i salater eller sauteres i en wok eller sammen med andet grønt. Blomsterne og knopperne er en smuk pynt og kan bruges til at lave ildgræsgele.

Hvordan bevarer du ildrodsskud?

På denne måde kan insekter nyde blomsternektaren (ildgærhonning er en af mine favoritter), og planten kan genså sig selv. Tør bladene i kurve eller papirposer. Opbevares i glas eller poser. De vil forblive potente i omkring et år.

Hvad er ildrudeis?

Is såsom "Alaskan Wildberry", "Glacier" eller "Fireweed &Honey" er blandt flere smagsvarianter lavet i Alaska. Vælg dine is, læg dem i en hånddyppet vaffelkegle, eller byg en skræddersyet banansplit eller milkshake.

Anbefalede: