Logo da.boatexistence.com

Hvad er kætterske påstande?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er kætterske påstande?
Hvad er kætterske påstande?

Video: Hvad er kætterske påstande?

Video: Hvad er kætterske påstande?
Video: BERITA TERBARU – DANIEL MANANTA MUALAF ? SEPAKAT DENGAN UAS DI SALIB ADA JIN KAFIR – VIRAL KRISTEN 2024, Kan
Anonim

En tro eller handling, der er kættersk, er en, som de fleste mennesker synes er forkert, fordi den er uenig med overbevisninger, der er almindeligt accepterede. … En tro eller handling, der er kættersk, er en, der er alvorligt uenig med principperne for en bestemt religion.

Hvad er et eksempel på kætteri?

Definitionen af kætteri er en tro eller handling i modstrid med det, der er accepteret, især når adfærden er i modstrid med religiøs doktrin eller tro. Et eksempel på kætteri er en katolik, der siger, at Gud ikke eksisterer … i modsætning til officielle eller etablerede synspunkter eller doktriner.

Hvad er meningen med kætter?

1 religion: en person, der afviger i mening fra etablerede religiøse dogmer (se dogmeforstand 2) især: et døbt medlem af den romersk-katolske kirke, der nægter at anerkende eller acceptere en åbenbaret sandhed Kirken betragter dem som kættere.

Hvad gør noget kættersk?

1a: tilslutning til en religiøs mening i modstrid med kirkens dogme (se dogmeforstand 2) De blev anklaget for kætteri. b: benægtelse af en åbenbaret sandhed af et døbt medlem af den romersk-katolske kirke. c: en mening eller doktrin i modstrid med kirkens dogmer.

Hvad er kætterske sekter?

Ordet forekommer i Det Nye Testamente, sædvanligvis oversat som sekt, og blev tilegnet af Kirken til at betyde en sekt eller opdeling, der truede de kristnes enhed Kætteri blev til sidst betragtet som en afvigelse fra ortodoksi, en betydning, hvor heterodoxi allerede var i kristen brug kort efter år 100.

Anbefalede: