Logo da.boatexistence.com

Hvad er poteet texas kendt for?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er poteet texas kendt for?
Hvad er poteet texas kendt for?

Video: Hvad er poteet texas kendt for?

Video: Hvad er poteet texas kendt for?
Video: BEST Athlete's Foot Fungus Treatments [HOME Remedies + 3 BIG SECRETS] 2024, Kan
Anonim

Det er bedst kendt som landsmusikstjernens fødested, George Strait Poteet er også kendt for sin "Poteet Strawberry Festival". Byen Poteet sporer sin historie til 1880'erne, da Francis Marion Poteet bragte sin familie til Poteet/Pleasanton-området, efter at de forlod California Gold Fields i 1860.

Er Poteet Texas et godt sted at bo?

Alt i alt er det en dejlig by at bo i, hvis du ikke har noget imod den varme Texas-luft og et par snacks hist og her. Jeg boede i Poteet det meste af mit liv. Det er en dejlig, rolig by, men der sker ikke meget her omkring. Da Poteet ikke er overdrevent befolkning, kender alle alle.

Hvorfor er Strawberry Festival vigtig for Texas?

Det primære formål med festivalen er at promovere Poteets førende jordbær, nu en truet afgrøde. … Festivalen er også blevet en stor økonomisk generator for det sydlige Texas og Atacosa County, og hælder anslået $10-$12 millioner i økonomien i det sydlige Texas.

Hvornår blev Poteet grundlagt?

Lige siden grundlæggerne begyndte at dyrke jordbær i 1911, er byen Poteet blevet synonym med den søde og saftige frugt.

Hvordan fik Poteet TX sit navn?

Da området var blevet omt alt som Poteet som et resultat af den tidlige postservice, blev den nye by navngivet til ære for Francis Marion Poteet Mumme flyttede sin butik til nyt bysted i 1911. … Poteet, der er kendt over hele landet for sine jordbær af overlegen kvalitet, har fået tilnavnet "Texas jordbærhovedstad. "

Anbefalede: