Logo da.boatexistence.com

Kommer margueritter tilbage hvert år?

Indholdsfortegnelse:

Kommer margueritter tilbage hvert år?
Kommer margueritter tilbage hvert år?

Video: Kommer margueritter tilbage hvert år?

Video: Kommer margueritter tilbage hvert år?
Video: RÁPIDO y PROFUNDO: DUERME y VUELVE a DORMIR ¡TODA la NOCHE! 💤 Todo Meditaciones para Dormir 2024, Kan
Anonim

Selv om den er opført som en flerårig plante, kan margueritmarguerit-marguerit-marguerit plantes som en årlig i visse klimaer, og den trives egentlig kun i to eller tre sæsoner. For at øge busketheden af denne buskede tusindfryd og fremme konstant blomstring, beskæres eller "dødhovedet" alle døende blomster.

Er margueritmarguerit-margueritinden flerårig eller enårig?

Argyranthemum frutescens, kendt som Parisermarguerit, marguerit eller margueritmarguerit, er en staudeplante kendt for sine blomster. Det er hjemmehørende på De Kanariske Øer (en del af Spanien).

Blomstrer marguerit hvert år?

Margueritter i potte blomstrer frit gennem sommermånederne, og selvom de er en flerårig busk, vil de sandsynligvis kræve genplantning efter flere år.

Hvorfor dør min marguerite?

For meget vand drukner plantens rødder, hvilket forhindrer dem i at modtage ilt. Rodnød i en overvandet plante kan få den til at visne, hvilket får den uerfarne gartner til at tro, at planten er tør og vand mere. Planten vil i sidste ende reagere med gulnende blade og udvikle sig til planteråd og død.

Skal jeg beskære Marguerite-margueritter?

A: Marguerite tusindfryd behandles som enårige i andre haveområder, men bliver træagtige stauder i det sydlige Californien, som du har opdaget! Det er bedst at knibe og beskære planterne, mens de er unge for at holde dem i form.

Anbefalede: