Logo da.boatexistence.com

Har mac word-dokument?

Indholdsfortegnelse:

Har mac word-dokument?
Har mac word-dokument?

Video: Har mac word-dokument?

Video: Har mac word-dokument?
Video: How to Delete a Page in Microsoft word made simple (Mac)(2020) 2024, Kan
Anonim

Det er nemt at åbne et Microsoft Word-dokument in Pages, som er Apples indbyggede tekstbehandlingssoftware til Mac-computere. Du skal muligvis åbne et Microsoft Word-dokument i Pages, hvis du forsøger at redigere dokumenter mellem en pc og en Mac, og heldigvis er begge programmer meget ens.

Er Microsoft Word gratis til Mac?

Er Microsoft Word til Mac gratis? Nej. … Alt du behøver er en gratis Microsoft-konto Fangsten er, at MS Word-onlineversionen ikke er så avanceret som dens desktop-modstykke, men den er stadig god nok til alt det grundlæggende arbejde med dokumenter og for at skrive noget på egen hånd.

Kommer Mac-computere med Word?

Du kan bruge Word, Excel og Powerpoint på en MacBook, ligesom på enhver anden bærbar. Du skal bare købe denne 365-software separat, fordi den ikke følger med en MacBook som standard. … De mest brugte programmer som Word, Excel og Powerpoint er altid inkluderet

Hvad er Mac-versionen af Microsoft Word?

Word til Mac 2019. Word til Mac er tilgængelig enten som et månedligt abonnement eller som et engangskøb af software. Microsoft Office til Mac 2019-softwarepakken og Microsoft 365 til Mac-abonnementet indeholder begge Word 2019 til Mac.

Hvad bruger Mac-brugere i stedet for Word?

iWork Suite Inkluderet med din Mac er iWork Suite: Pages, Numbers og Keynote. Disse er Apples egne alternativer til Word, Excel og PowerPoint. Pages er for eksempel et af de bedste Word- alternativer til Mac. Da disse er Mac-centrerede apps, er brugerfladen helt anderledes.

Anbefalede: