Logo da.boatexistence.com

Hvor er abonnenter placeret i en kemisk formel?

Indholdsfortegnelse:

Hvor er abonnenter placeret i en kemisk formel?
Hvor er abonnenter placeret i en kemisk formel?

Video: Hvor er abonnenter placeret i en kemisk formel?

Video: Hvor er abonnenter placeret i en kemisk formel?
Video: MULIGHEDER OMKRING OS VI SAMLER DET RESULTAT, VI FÅR 2024, Kan
Anonim

For atomer, der har to eller flere af en specifik type atomer til stede, skrives et underskrift efter symbolet for det atom Polyatomiske ioner i kemiske formler er omgivet af parentes efterfulgt med et underskrift, hvis der findes mere end én af samme type polyatomære ioner.

Hvad er et underskrift i en kemisk formel?

Anmeldelse: Kemiske formler bruges til at beskrive typerne af atomer og deres antal i et molekyle eller en forbindelse. Atomerne i hvert grundstof er repræsenteret med et eller to forskellige bogstaver. Når der findes mere end ét atom af et bestemt grundstof i et molekyle, bruges et underskrift til at angive dette i den kemiske formel.

Hvor er abonnementerne?

Et sænket eller hævet skrift er et tegn (såsom et tal eller bogstav), der er sat lidt under eller over den normale tekstlinje. Det er norm alt mindre end resten af teksten. Subscriptions vises ved eller under basislinjen, mens hævet skrift er over.

Hvad fortæller abonnementer dig?

Et underskrift fortæller dig hvor mange atomer af hvert grundstof er til stede i en forbindelse eller et molekyle.

Hvad er subscript-eksempel?

Subscript er den tekst, som et lille bogstav/tal er skrevet efter et bestemt bogstav/tal. Det hænger under sit bogstav eller nummer. Det bruges, når man skriver kemiske forbindelser. Et eksempel på subscript er N2.

Anbefalede: