Logo da.boatexistence.com

Er Kristi kors blevet fundet?

Indholdsfortegnelse:

Er Kristi kors blevet fundet?
Er Kristi kors blevet fundet?

Video: Er Kristi kors blevet fundet?

Video: Er Kristi kors blevet fundet?
Video: Have The Nails From The Crucifixion Been Found? | Secrets Of Christianity | Parable 2024, Kan
Anonim

tyrkiske arkæologer siger, at de har fundet en stenkiste i en 1.350 år gammel kirke, der ser ud til at indeholde et relikvie, der er æret som et stykke af Jesu kors. Artefakterne blev gravet frem under en udgravning ved Balatlar-kirken i Tyrkiets Sinop-provins og vist i denne uge af udgravningsteamets leder Gülgün Köroğlu.

Hvor er Jesu Sande Kors nu?

En del af korset, der blev tildelt Helenas mission, blev ført til Rom (det andet blev i Jerusalem), og ifølge traditionen er en stor del af resterne bevaret i Det Hellige Kors Basilika i den italienske hovedstad.

Fundede de nogensinde korset, som Jesus blev korsfæstet på?

Sandt kors, kristen relikvie, siges at være træet på korset, hvorpå Jesus Kristus blev korsfæstet. Legenden fortæller, at det sande kors blev fundet af St. Helena, mor til Konstantin den Store, under hendes pilgrimsrejse til det hellige land omkring 326.

Hvornår blev Jesu kors fundet?

Religiøs mindehøjtidelighed inden for den katolske kirke

Ifølge det romersk-katolske Marian Missal fra 1955 tog Helena til Jerusalem for at søge efter det sande kors og fandt det 14. september 320.

Hvor er Jesu trækors?

Arkæologer, der arbejder på stedet for en gammel kirke i Tyrkiet, tror, at de kan have fundet et levn fra Jesu kors. Relikvien blev opdaget inde i en stenkiste, udgravet fra ruinerne af Balatlar-kirken, en bygning fra det syvende århundrede i Sinop, Tyrkiet, beliggende ved kysten af Sortehavet.

Anbefalede: