Logo da.boatexistence.com

Hvem bad franz om ikke at skynde sig i skole?

Indholdsfortegnelse:

Hvem bad franz om ikke at skynde sig i skole?
Hvem bad franz om ikke at skynde sig i skole?

Video: Hvem bad franz om ikke at skynde sig i skole?

Video: Hvem bad franz om ikke at skynde sig i skole?
Video: Мальвы цветут_Рассказ_Слушать 2024, Kan
Anonim

Da Franz skyndte sig mod skolen og tænkte, om han skulle deltage i timen eller ej, bad smeden ham om at gå langsomt, sagde han også, at han ville have masser af tid til at gå i skole.

Hvem bad Franz om ikke at skynde sig i skole den sidste lektion?

Hvorfor sagde Wachter, smeden, Franz ikke skulle skynde sig i skole - Engelsk - Den sidste lektion - 11544629 | Meritnation.com.

Hvem stoppede Franz på vej til skole?

På rådhusets opslagstavle ringede en smed fra mængden efter ham og bad ham ikke gå så hurtigt, da han ville komme til sin skole i god tid. Men Franz troede, at smeden lavede sjov med ham, så skyndte sig af sted til hans skole.

Hvorfor havde Franz travlt med at nå skolen?

Han var bange og skulle få en skældud for ikke at lære sin lektie Så han startede meget sent til skole den morgen. Mens Franz et øjeblik var på vej i skole, tænkte han på at stikke af og tilbringe dagen udenfor. Men Franz troede, at smeden lavede sjov med ham, så skyndte sig af sted til hans skole.

Hvad ville Franz elske at lave i stedet for at gå i skole?

Svar: Franz havde ingen interesse i at lære sine lektioner. I stedet for at lære ville Franz elske at løbe væk fra skolen og tilbringe dagen udenfor, for at søge fugleæg eller for at glide over Saar-floden.

Anbefalede: