Logo da.boatexistence.com

Er en jigger det samme som et skud?

Indholdsfortegnelse:

Er en jigger det samme som et skud?
Er en jigger det samme som et skud?

Video: Er en jigger det samme som et skud?

Video: Er en jigger det samme som et skud?
Video: Верь в себя 2024, Juli
Anonim

En officiel jigger måler 1,5 ounce på den ene side og 1 ounce på den anden 1,5-ounce-siden omtales som et "jigger-skud." 1-ounce-siden kaldes ofte et "ponyskud." Naturligvis, ligesom snapseglasset, fås disse dobbeltløbede målebeholdere i dag i forskellige størrelser og former.

Er et snapseglas det samme som en jigger?

Hvis du tilfældigvis støder på en opskrift, der kræver en jigger (eller jiggershot) af enhver spiritus, refererer det til standard jiggerstørrelsen på 1,5 oz. Shotglas fås i forskellige størrelser, men et standard snapseglas er også 1,5 oz Så i nogle tilfælde kan en jigger og et shot referere til det samme.

Hvor mange skud er der i en jigger?

Et skud er typisk 1,5 ounce, hvilket svarer til one standard jigger.

Er en jigger mere end et skud?

Et "shot" bruges ofte uformelt til at betyde en lille portion alkohol. Drikkebeholderne kendt som "shot"-glas varierer ofte i størrelse fra 1 til 1 1/4 til 1 1/2 ounce. … Det svarer til 1 flydende ounce. Og endelig er en "jigger" lig med 1 1/2 flydende ounce.

Hvad hedder et skud spiritus?

En shooter, eller shot, er en lille portion spiritus eller en blandet drink (norm alt omkring en ounce), typisk indtaget hurtigt, ofte i en enkelt slurk. Det er almindeligt at servere en skytte som en "side" til en større drink.

Anbefalede: