Logo da.boatexistence.com

Hvem er postbudet i søen?

Indholdsfortegnelse:

Hvem er postbudet i søen?
Hvem er postbudet i søen?

Video: Hvem er postbudet i søen?

Video: Hvem er postbudet i søen?
Video: Marlowe " Kvinnen I sjøen" Hørespill av Raymond Chandler Nrk Radioteateret Regi Nils Nordberg 2024, Kan
Anonim

Manden bag den nuværende TikTok-havshanty-dille har sagt sit job som postbud op, efter at hans single styrtede ind i Top 10. Nathan Evans, 26, hjalp med at bringe eksponering til dille på den sociale medie-app med sin version af 'Wellerman'.

Hvem er det shanty-syngende postbud?

Den postbuddet bag den virale havshanty-trend på TikTok har sagt sit daglige job op for at forfølge en karriere inden for musik. Nathan Evans, 26, fra Airdrie, Skotland, har sunget sea shanties på det sociale netværk til videodeling siden juli 2020, men det var hans fortolkning af The Wellerman i december, der blev verdensomspændende.

Hvem er TikTok-havhytten?

Tidligere postbud, Nathan Evans, begyndte at synge sea shanties på TikTok i juli 2020, men det var først i december, at han gik vir alt med 'The Wellerman'.

Hvor er havets shanty-fyr fra?

Nathan Evans (født 19. december 1994) er en skotsk sanger fra Airdrie, Skotland, kendt for at synge piratsange kaldet sea shanties. Evans opnåede først berømmelse i 2020, da han lagde videoer op af sig selv synge havshanties på den sociale medietjeneste TikTok.

Hvem startede Sea Shanty TikTok?

skotsk postbud, @nathanevanss' livet ændrede sig fra den ene dag til den anden, da han postede en TikTok-video af ham, hvor han synger den berømte havshanty The Wellerman. Set over ni millioner gange (og tæller) har han bragt den vidunderlige tradition med hav-shanties til TikTok-fællesskabet, hvilket udløste den første store trend i 2021 på TikTok!

Anbefalede: