Logo da.boatexistence.com

Får vovehals hans hørelse tilbage?

Indholdsfortegnelse:

Får vovehals hans hørelse tilbage?
Får vovehals hans hørelse tilbage?

Video: Får vovehals hans hørelse tilbage?

Video: Får vovehals hans hørelse tilbage?
Video: Daredevil season 3- neti pot scene 2024, Kan
Anonim

St. Agnes lod Matt genvinde sin styrke og komme sig over sit midlertidige høretab, så han kunne genvinde sin identitet som den kriminalitetsbekæmpende Daredevil. Og hvis du undrer dig, nej, han ringer ikke til Foggy (Elden Henson) eller Karen (Deborah Ann Woll), mens han er ved at komme sig.

Er Daredevil døv i hans højre øre?

Matt er døv på højre øre, hans rygsøjle og hofte er banket op, og han kan ikke lugte noget. Da hans sanser er på fritz, kan han ikke rigtig Daredevil endnu. Han nægter at ringe til Karen og Foggy, han er rasende på Gud, han savner Elektra og føler, at alt, hvad han har kæmpet for, har været for ingenting.

Får Daredevil fornuften tilbage?

I årenes løb har Daredevil faktisk genvundet sit syn et par gange En gang, da hun skiftede krop med Doktor Doom, en anden efter et møde med Moon Dragon: hun genopretter hans syn for at komme ud af en syltetøj, efter hun er blevet såret. Daredevil mister sine kræfter og beder hende om at skifte ham tilbage, så han kan kæmpe.

Hvor godt er Daredevil at høre?

Han kan identificere nogen ved at lytte til deres hjerteslag

Et gennemsnitligt menneske taler på et niveau på 70 decibel, og det laveste, vi kan høre, er på et niveau på 20 decibel. Til sammenligning kan Daredevil høre på et niveau på syv decibel, hvilket giver ham mulighed for at høre en persons hjerteslag på over 20 fods afstand.

Hvorfor mistede Daredevil hørelsen?

Efter det skud i hovedet ser det ud til, at han aldrig gentager sine evner i sæson 1. På trods af at han sagde, at han kan mærke ting bevæge sig gennem luften og fort alte Foggy, at han overvågede hans vejrtrækning, kunne Matt ikke opdage håndninjaerne, før de brugte deres sværd, og hørte dem skære gennem luften.

Anbefalede: