Logo da.boatexistence.com

Er parker jotter gode?

Indholdsfortegnelse:

Er parker jotter gode?
Er parker jotter gode?

Video: Er parker jotter gode?

Video: Er parker jotter gode?
Video: ХОББИ ВЛОГ: МОИ НОВЫЕ СУПЕР КАРАНДАШИ/НОВИНКА/КАРАНДАШИ/FABER -CASTELL 2024, Kan
Anonim

Denne pen har et af de mest tilfredsstillende klik, jeg nogensinde har oplevet. Det er højt, solidt og har en god mængde modstand Du kunne drive folk til vanvid med dette klik, og jeg elsker det. Det medfølgende refill er en blå Quinkflow-patron, som er specielt formateret til jævn, ensartet skrivning.

Er Parker Jotter en plastik?

Den grågrønne del af pennen er en letvægtsplastik, resten er metal. … Jotteren bruger også Parker-stil genopfyldning - dette er pennen, der startede det hele - så der er en del muligheder for genopfyldning, hvis blå eller sort kuglepen ikke er noget for dig.

Er Parker-penne pålidelige?

Parker Pens har skabt topkvalitetspenne i over 130 år og har etableret sig som et pålideligt mærke, der henvender sig til alle skrivestile. Intet firma gør det helt som Parker Pens, når det kommer til kvalitetshåndværk.

Hvad er Parker Jotter lavet af?

Jotteren er kendetegnet ved et stempel og en hætte lavet af rustfrit stål, en stiliseret pilformet clips, en plast- eller met altønde og en metalspidsende. Da de blev introduceret i 1954, var pennetøndene lavet af rillet nylon.

Hvor længe holder Parker Jotter genopfyldning?

Hvor længe holder Parker Gel Refills? Parker gelpenne vil skrive til ca. 600 meter, gelpenne holder ikke så længe som kuglepenne. Se vores guide, hvor langt skriver en kuglepen for flere detaljer.

Anbefalede: